Bibliotek

Aktuellt

Spärr för e-böcker

För närvarande går det inte att låna e-böcker då gränsen för maximalt antal utlån för en månad har nåtts. 1 oktober går det bra att låna igen.

Kom igång med surfplatta!

Vi visar hur surfplattor fungerar och hur man laddar ned appar och e-böcker. Ta med egen eller testa bibliotekets.
Torsdag 2/10 kl 14.30-15.30. Jakobsbergs bibliotek, Drakrummet.

Familjelördag 4/10 i Jakobsberg: Färg och form.

Kl. 13.00 och kl. 14.00: Dansa, lyssna, läsa och knacka på! Hur gör man egentligen för att dansa en bok? Kom och dansa Anna-Clara Tidholms bok ”Knacka på” med danspedagogen Sophia Färlin-Månsson. Passar barn 2–6 år. Gratisbiljetter finns att hämta på Jakobsbergs bibliotek från lördag 27/9. I samarbete med ABF Norra Stor-Stockholm. Pyssel, tävling och annat skoj på barnavdelningen hela dagen.

Småttinggruppen i Kallhäll. Torsdagar kl. 10.00.

Vi läser, sjunger och gör rim och ramsor. Efteråt fikar vi. För barn 6–18 månader och deras föräldrar. OBS! Föranmälan till marie.soderberg3@jarfalla.se eller 08-580 296 13.
4/9, 2/10, 30/10 och 27/11.

Höstprogrammet finns att hämta på biblioteket!

Välkommen in och hämta höstfoldern som rymmer bibliotekets alla program för barn och vuxna. Du kan även ladda ner det i PDF-format här. (24 MB)PDF

Språkcafé i Jakobsberg och Kallhäll

Nu börjar vi med språkcafé i Jakobsberg och Kallhäll igen. För dig som har svenska som andraspråk. Läs mer här.

Biblioteket på Instagram

Vi som jobbar med barn och ungdomar på biblioteket i Jakobsberg tipsar och inspirerar på vårt nya instagramkontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Följ med!

Sociala medier

Biblioteket finns på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Vi har även en blogg. Här finns boktips, bilder, filmklipp, artiklar, länktips, diskussioner, frågor, svar och mycket mer. Häng med!

Facebooklänk till annan webbplats - Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Bloggenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Twitter
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gymnasiebibliotekets blogg

Besök även gymnasiebibliotekets blogg.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Man som skrattar

Kontakta oss

Järfälla bibliotek
Väpnarstråket 177 30 Järfälla
Telefon 08-580 291 59