Bibliotek

Aktuellt

Biljettsläpp till Karin Bojs

Journalisten och författaren Karin Bojs kommer till Jakobsbergs bibliotek den 23 februari för att prata om sin Augustvinnande bok "Min europeiska familj. De senaste 54 000 åren". Gratisbiljetterna till evenemanget släpps nu på lördag och hämtas vid informationsdisken.
Var: Jakobsbergs bibliotek, Väpnarstråket.
När: Lördag 13/2 kl.11.
Mer: Det finns 120 biljetter, först till kvarn gäller.

Hjärtlig sagostund i Barkarby

Alla hjärtans dag firas lite i förskott med fullspäckat program. Det blir bland annat pyssel med hjärta av silkespapper och högläsning från personalen.
Var: Barkarby bibliotek, Jaktplan 2.
När: Lördag 13/2 kl. 11-15, sagostund kl. 13.

Här är våra mest utlånade böcker!

Nu har vi sammanställt statistiken för 2015. Här hittar du förra årets mest utlånade böckeröppnas i nytt fönster på Järfälla bibliotek i några olika kategorier.

Mer på bibblan

Karin Bojs och odling i vårens program

Författarbesök av Augustvinnaren Karin Bojs och chans att testa på odling. Hela vårens program i pdf-format hittar du härPDF.

Få hjälp med läxorna

Varje måndag kl. 16 är det läxhjälp på Jakobsbergs bibliotek. I samarbete med Röda korset. Mer info häröppnas i nytt fönster.

Träna din svenska på biblioteket

Vi anordnar språkcafé för dig som har svenska som andraspråk. Vårens alla datum hittar du här.

Sociala medier

Biblioteket finns på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - och vi har även en blogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här finns boktips, bilder, filmklipp, artiklar, länktips, diskussioner, frågor, svar och mycket mer. Häng med!

Man som skrattar

Järfälla bibliotek
Väpnarstråket 177 30 Järfälla
Telefon 08-580 291 59

Kontakta oss | Frågor & svar