Bibliotek

Aktuellt

Ändrade öppettider 4-5/5

Onsdag 4/5 har Jakobsbergs bibliotek öppet 10-18. Filialerna 12-16.
Torsdag 5/5 är alla våra bibliotek stängda.
Se alla våra öppettider här.

Nya Kallhälls bibliotek har öppnat

I lördags invigdes nya Kallhälls bibliotek i Kallhäll centrum. Nu har vi öppet som vanligt och här hittar du all information om ditt nya bibliotek. öppnas i nytt fönster

Mer på bibblan

Ny tv-spelshörna i Jakobsberg

Jakobsbergs bibliotek har fått en tv-spelshörna där ni kan varva spelande med att läsa böcker och tidskrifter om spel. Hörnan kommer att vara öppen för spelande varje måndagseftermiddag under våren. Här finns allt du behöver veta om hörnan.öppnas i nytt fönster

Träna din svenska på biblioteket

Samtal i grupp och fika blir det när vi har språkcafé för dig som har svenska som andraspråk. Nästa tillfälle är tisdag 26 april klockan 14.30 på Jakobsbergs bibliotek. Här är hela vårens schemaöppnas i nytt fönster.

Låna böcker till din bokcirkel

Är du med i en bokcirkel får du gärna använda våra lokaler till den. Och du kan även låna böcker att läsa i cirkeln. Här är alla böcker du kan låna just nu och mer information kring bokcirklaröppnas i nytt fönster.

Sociala medier

Biblioteket finns på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och YouTube.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Här finns boktips, bilder, filmklipp, artiklar, länktips, diskussioner, frågor, svar och mycket mer. Häng med!

Man som skrattar

Järfälla bibliotek
Väpnarstråket 177 30 Järfälla
Telefon 08-580 291 59

Kontakta oss | Frågor & svar