Bibliotek

Aktuellt

Höstens program för barn och vuxna

Nu finns höstens program att hämta på biblioteket i Jakobsberg. Författarbesök, sagostunder, filmklubb och mycket mer. Du kan även ladda hem programmet i PDF-format här (21 MB).PDF

Sommartider

Sommartider gäller till 2/8. Du hittar alla öppettider här.

Juridisk rådgivning

På utvalda måndagar erbjuder Advokatbyrån Nichols & Co kostnadsfri juridisk rådgivning på svenska och arabiska på biblioteken i Barkarby, Kallhäll och Viksjö. Rådgivningen måste förbokas och det är 15 minuter per person. Läs mer här.

Låna en sommarpåse på temat resmål! 

Varje påse innehåller tre böcker som på något sätt anknyter till exempelvis Paris, Amsterdam, Barcelona eller Visby. Välkommen! 

Läs i sommar, 1 juni - 31 augusti

Läs i sommar - få en bok! Gör så här: Hämta en folder på ditt bibliotek. Läs eller lyssna på två böcker i sommar och skriv kort vad du tyckte om dem i foldern. Lämna in foldern på biblioteket och få en bok som tack! För dig som är 7-16 år.

Nu är vi miljönärer!

Järfälla bibliotek har fått märkningen miljönärvänlig av Avfall Sverige. Syftet med märkningen är att inspirera till hållbar konsumtion. Företag, organisationer och andra som har till uppgift att få allmänheten att laga, låna och återanvända kan få märkningen. I Järfälla har biblioteken i Jakobsberg, Viksjö, Kallhäll och Barkarby fått diplom och du kan se miljönärmärket på biblioteken. Här på webben kan du läsa mer och se vilka fler verksamheter som är miljönärmärkta.länk till annan webbplats

Sociala medier

Biblioteket finns på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - och vi har även en blogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här finns boktips, bilder, filmklipp, artiklar, länktips, diskussioner, frågor, svar och mycket mer. Häng med!

Gymnasiebibliotekets blogg

Besök även gymnasiebibliotekets blogg.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Man som skrattar

Järfälla bibliotek
Väpnarstråket 177 30 Järfälla
Telefon 08-580 291 59

Kontakta oss | Frågor & svar