Bibliotek

Aktuellt

Jakobsberg: Nästa Filmklubb torsdagen 26/11

En torsdag i månaden visas film för unga på Jakobsbergs bibliotek.. Medlemskap i bibliotekets filmklubb behövs. Medlemskap är gratis och ordnas hos oss samma dag. Övriga datum 17/12. Alltid med start kl 16. Följ biblioteket på Instagram (@herrbibliotekarie) för att se vilka filmer som visas! Från ca 13 år.

Kallhäll: Julmarknad med Stockholmsförfattare

På lördag är det dags för Kallhälls julmarknad, och den firas såklart även på biblioteket. Vi får besök av fem författare från nätverket Stockholmsförfattarna (Staffan Öberg, Lillemor Söderhell, Birgitta Backlund, Pia F Davidson, och Lourdes Daza-Gillman) som visar och signerar sina böcker. Så kom in och värm dig en stund, det blir pepparkakor och must också.

Var: Kallhälls bibliotek.

När: Lördag 28/11 klockan 11-15.

Språkcafé i Barkarby, Kallhäll och Jakobsberg

Språkcaféet vänder sig till dig som har svenska som andraspråk. Vi samtalar på svenska i grupp och biblioteket bjuder på fika. Se datum, tid och plats här.

Biblioteket hjälper dig

Nu kan du boka tid med någon på biblioteket för boktips, hjälp med informationssökning, IT-hjälp och information och guidning vid lässvårigheter. Läs mer här.

Juridisk rådgivning

På utvalda måndagar erbjuder Advokatbyrån Nichols & Co kostnadsfri juridisk rådgivning på svenska och arabiska på biblioteken i Barkarby, Kallhäll och Viksjö. Rådgivningen måste förbokas och det är 15 minuter per person. Läs mer här.

Höstens program för barn och vuxna

Nu finns höstens program att hämta på biblioteken i Järfälla. Författarbesök, sagostunder, filmklubb och mycket mer. Du kan även ladda hem programmet i PDF-format här (21 MB).PDF

Sociala medier

Biblioteket finns på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - och vi har även en blogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här finns boktips, bilder, filmklipp, artiklar, länktips, diskussioner, frågor, svar och mycket mer. Häng med!

Gymnasiebibliotekets blogg

Besök även gymnasiebibliotekets blogg.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Text

Man som skrattar

Järfälla bibliotek
Väpnarstråket 177 30 Järfälla
Telefon 08-580 291 59

Kontakta oss | Frågor & svar