Bibliotek

Aktuellt

Öppettider i påsk

Torsdag 17 april: Jakobsberg 10-18, filialerna 12-16
Påskhelgen 18-21 april: STÄNGT
Bokinkastet i Jakobsberg är öppet hela helgen.

Poesicirkel

Gillar du att läsa och samtala om poesi? På lördagar har du chansen att vara med på en poesi- och litteraturcirkel i Jakobsberg. Ingen föranmälan behövs. Kan du inte komma men är intresserad kan du maila cirkelledaren Sirle Körvits: sirleaed@yahoo.com.
Lördagar på Jakobsbergs bibliotek kl. 14:00.

IT-drop-in i Jakobsberg

Vi visar hur surfplattor och läsplattor fungerar och hur man laddar ned e-böcker. Vi kan också hjälpa dig att komma igång med mejl, Facebook eller svara på andra it-frågor. Ta gärna med egen platta eller dator.
Jakobsbergs bibliotek
Torsdag 24/4 kl 14.30–15.30
Tisdag 20/5 kl 10.00–11.00

Månadens konstnär i Kallhäll

I april är det Magnus Lindblom som ställer ut på biblioteket i Kallhäll.  Magnus är bosatt i Jakobsberg och har naturen som stor inspirationskälla. Han målar främst akvarell, men även en del olja och kinesiskt tusch. Han söker förmedla en närvaro och motivets skönhet. Välkommen!

IT-hjälp

Boka individuell IT-hjälp på biblioteken i Järfälla! Vi hjälper dig med grundläggande IT-frågor som att komma igång med internet, e-böcker, e-post, läsplattor m.m. Kontakta ditt bibliotek eller anmäl dig här!

Läs dagstidningar på nätet

Nu har vi abonnemang på Library PressDisplaylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, en tidningsdatabas med över 2000 tidningar och tidskrifter. Det är främst utländska tidningar men även några svenska. Inloggningen sker automatiskt från våra datorer och trådlösa nätverk. Fråga gärna så visar vi!

_________________________

Bibliotekets blogg och andra sociala medier

Du vet väl att vi bloggar om stort och smått? Vi finns även på Facebook, YouTube och Twitter. Här finns boktips, bilder, filmklipp, artiklar, länktips, diskussioner, frågor, svar och mycket mer. Häng med!

Facebooklänk till annan webbplats - Bloggenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Twitter

länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gymnasiebibliotekets blogg

Besök även gymnasiebibliotekets blogg.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Man som skrattar

Kontakta oss

Järfälla bibliotek
Väpnarstråket 177 30 Järfälla
Telefon 08-580 291 59