Innehåll

Platsannons

Kvalitetsutvecklare med fokus på IBIC/dokumentation

Generell information

Sista ansökningsdag
2022-07-22
Arbetsplats
Stockholms län
Kommun
Järfälla
Yrkeskategori
Kvalitetssamordnare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktpersoner

Loreto Ormeno
Områdeschef Kvalitet och hälsa
Telefon: 08-580 283 33
E-post: loreto.ormeno@jarfalla.se
Hedvig Persson
Rekryterare
Telefon: 08-580 226 80
E-post: rekrytering.soc@jarfalla.se

Fackliga företrädare

Merhawi Berhane
Vision
Telefon: 08-580 292 52

Om arbetsplatsen

Tillsammans med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla, tänker du också i de banorna?

Socialförvaltningen i Järfälla ansvarar för äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg. Kvalitetsenheten inom avdelning äldre och funktionshinder har i uppdrag att stödja, stimulera, följa upp och samordna det systematiska kvalitetsarbetet och utvecklingsarbetet med fokus på utförare inom äldre och funktionshinder i kommunens egen regi (Säbo, Stöd i ordinärt boende, LSS, Socialpsykiatri och HSL). Olika projekt och satsningar pågår inom kvalitetsområdet för att kvalitetssäkra, utveckla verksamheten och hitta nya arbetssätt för att möta framtidens behov. På enheten arbetar idag kvalitetsutvecklare, kvalitetssamordnare och projektledare tillsammans med en områdeschef och en gruppledare. Vi är ett glatt, ambitiös och ansvarsfullt gäng som alla strävar mot att uppnå kvalité i våra verksamheter. Vi utgår från nya moderna och flexibla lokaler i Jakobsbergs centrum.

Vi utökar nu teamet med en kvalitetsutvecklare inom egen regin med fokus på social dokumentation och utbildningar inom Individens Behov I Centrum, IBIC. Är du pedagogisk och trivs i undervisande roller? Brinner du för kvalité och utveckling? Vill du vara med och forma framtidens vård och omsorg? Då är det här tjänsten för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetsutvecklare ansvarar du för att vara ett strategiskt och operativt stöd till egen regi verksamhet inom Avdelning för äldre och funktionshinder. Inom egen regin arbetar ca 900 medarbetare. Du kommer bl.a. att arbeta i projektform inom ledningssystematiskt kvalitetsarbete, social dokumentation med huvuduppdrag att utbilda organisationen i IBIC. Kvalitetsutvecklare har också i uppdrag att kontinuerligt utveckla, digitalisera och systematisera våra arbetssätt för att möta våra brukares behov och öka kvalitet i den vård och omsorg vi bedriver. Arbetsuppgifterna är omväxlande med ett stort eget ansvar och hög samarbetsförmåga. Då rollen är ny kommer uppdraget formas och kan komma att justeras efter politiska beslut och verksamhetens behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utveckla och genomföra utbildningar inom IBIC och social dokumentation
  • Genomföra utbildningssatsningar inom kvalitetsområdet
  • Utformning/revidering av övergripande rutiner
  • Kvalitetssäkring/egenkontroll/uppföljning
  • Skriva sammanställningar, analyser, beslutsunderlag och rapporter
  • Stödja chefer i det systematiska kvalitetsarbetet
  • Genomföra aktiviteter kopplade till kvalitets- och utvecklingsarbete
  • Arbeta för ökad digitalisering och tekniska lösningar

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademiskt utbildning(180 hp). Du ska ha erfarenhet av arbete inom områdena äldreomsorgen och /eller funktionsnedsättning samt vara väl insatt i de lagrummen som styr. Du har erfarenhet eller dokumenterad utbildning inom kvalitets- och verksamhetsutveckling alternativt projektledning. Det är meriterande om du tidigare arbetat med att utbilda, gärna inom vård och omsorgssektorn.

I rollen som kvalitetsutvecklare ska du självständigt kunna driva olika uppdrag/projekt från start till mål. Det är därför viktigt att du har lätt för att strukturera och organisera i ditt arbete samt kan göra välgrundade prioriteringar. Som kvalitetsutvecklar kommer du möta personer från olika yrkeskategorier i dina olika uppdrag och därför ser vi att du har lätt för att arbeta tillsammans med andra och har en god pedagogisk förmåga. Vidare har du lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och är tydlig i din kommunikation. Då projekten och verksamhet kommer att variera är det viktigt att du är flexibel, prestigelös, van att arbeta i förändringsarbete och är lösningsorienterad. Stor vikt läggs vid personlighet lämplighet.

Låter detta som någon för dig? Varmt välkommen in med en ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Tillsvidare, Heltid, 100%

Ansökan

Referensnummer: C93257

Lön

Löneform: Månadslön

Övrigt

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp