Bibliotek

SOMMARTIDER Gäller 4/7 - 7/8
 

Jakobsberg

Måndag - torsdag

11-18


Fredag

11-16


Lördag - söndag

STÄNGT

Herresta

Stängt 27/6 - 7/8


Barkarby,
Kallhäll, Viksjö

Stängt 4/7 - 7/8


Läs två böcker i sommar – få en gratis

Det är dags för "Läs i sommar" igen. Läs två böcker under sommarlovet och skriv vad du tycker om dem så får du en bok gratis. Hämta häftet som du skriver i på biblioteket. Läs i sommar pågår till den 31 augusti. Gäller barn och ungdomar från 6–16 år.

Reservationer av innestående medier

Mellan den 27/6 och 14/8 är det inte möjligt att över nätet reservera böcker (och annat du vill låna) som finns inne på biblioteken. Välkommen till biblioteket så hjälper vi dig på plats!

Sommarlån från 7 juni

Under sommaren är det sex veckors lånetid på all media, som annars har en ordinarie lånetid på fyra veckor. Omlån är som vanligt på fyra veckor. Filialernas böcker som lånas där har extra lång lånetid – ända till augusti. Under sommaren kan du också låna fem filmer i 14 dagar.

Fynda böcker på Jakobsbergs bibliotek

Vi säljer utsorterade böcker för 5 kronor / st. Köp tre böcker så blir det 10 kronor för hela kalaset.


Sociala medier och podd

Biblioteket finns på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Youtube.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Vi har även en podd som du kan lyssna på härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (och via appen Podcaster om du har en Iphone eller appen Beyondpod om du har en Android). Här hittar du boktips, bilder, filmklipp, artiklar, länktips, diskussioner, frågor, svar och mycket mer. Häng med!

Man som skrattar

Järfälla bibliotek
Väpnarstråket 177 30 Järfälla
Telefon 08-580 291 59

Kontakta oss | Frågor & svar