Kallhälls centrum

En man sitter och läser en bok och har en hund bredvid sig

I Kallhälls centrum bygger HSB och JM tillsammans med Järfälla kommun omkring 300 bostäder. Vi gör också plats för både gamla och nya verksam­heter. Resultatet blir ett Kallhäll som är lite trivsammare, lite mer stadsmässigt, och lite mer personligt.

Tillskottet på ungefär 300 bostäder blir en vitamin­injektion för Kallhälls cen­trum. De nya bostadshusen sprider trivsel genom kommersiella lokaler och grönskande förgårds­marker. Med upp emot 800 nya in­vånare skapas goda förut­sättningar för verksamheter i området, liksom för ett livligare torg.

Informationsblad - Så utvecklar vi KallhällPDF

Tidsaxel för utvecklingen av Kallhälls centrumPDF

HSB bygger 127 lägen­heter

Med ett centralt läge i Kallhäll uppförs totalt 127 lägenheter. Flera av lägenheterna kommer att ha en vacker utsikt över Mälaren. HSB skapar hemtrevliga lägenheter där varje kvadratmeter kan nyttjas effektivt.

Brf Pumpen - projektsidalänk till annan webbplats

Brf Byxfickan - projektsidalänk till annan webbplats

JM bygger 89 lägenheter

Nu planerar JM för 89 bostadsrätter i Kallhäll centrum med säljstart till efter sommaren. I kvarteret Fågelholken bor du nära Mälarens vatten och stora naturområden.

Fågelholken - projektsidalänk till annan webbplats

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?