Sotning

Järfälla kommun har avtal med Attunda Sot och Vent AB, som är den sotningsentreprenör som utför den lagstadgade rengöring och kontrollen som ska ske av eldstäder. Både rengöringen och kontrollen är reglerade vad gäller tidsintervall mellan varje tillfälle och vilket pris som gäller för arbetet.

Nya sotningstaxor 1/7

Från och med den 1 juli är det nya sotningstaxor som gäller i Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby.

Frågor om sotning och sotningstaxor

Har du frågor och funderingar om den lagstadgade sotningen, aktuell sotnings­taxa och brand­skydds­kontroll, synpunkter på hur tjänsten har utförts eller reklamationer kan du läsa mer på brandkåren Attundas webbplats.

Brandkåren Attundas förbundsdirektion fastställer taxor för sotning och brandskyddskontroll samt tidsfrister för sotning och följer direktiven från Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB).

Brandkåren Attundas webbplatslänk till annan webbplats

Attunda Sot och Vent AB

08-594 420 55
Maskingatan 9
195 60 Arlandastad

Webbplats: www.attunda.comlänk till annan webbplats
E-post: info@attunda.com

Senast uppdaterad: 2018-06-28

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?