Infarts­parkering

I Järfälla finns avgiftsfria infarts­parkeringar intill pendel­tågs­station­erna vid Barkarby, Jakobs­berg och Kallhäll. På infarts­parkeringarna i Jakobsberg och Kallhäll är det dock förbjudet att parkera mellan klockan 02.00 och 05.00.

Barkarby

Vid Barkarby finns cirka 450 p-platser intill Welcome Hotel och längs E18 upp mot Barkarby handelsplats.

Jakobsberg

På infarts­parkeringen i Jakobsberg väster om järn­vägen finns drygt 150 parkerings­­platser. Norr om Viksjö­leden på östra sidan om järn­vägen har det nyligen öppnats en yta för parkering. Antalet parkerings­platser kommer öka allt eftersom att Trafik­verkets projekt Mälar­banan iordning­ställer ytorna kring järnvägen.

Kallhäll

Infarts­parkeringen i Kallhäll är nu återigen öppen.

Parkeringsförbud på infarts­parkeringar klockan 02‑05

Sedan den 1 maj 2016 gäller nattligt parkeringsförbud på infartsparkeringen i Jakobs­berg och Kallhäll. Parkerings­förbudet gäller vardagar klockan 02-05. Anledningen är att platserna i första hand ska vara till­gängliga för dem som behöver parkera sin bil vid byte till pendeltåg på morgnarna.

Senast uppdaterad: 2018-05-08

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?