Innehåll

Hållbar urban utveckling

Just nu pågår ett arbete för att ta fram en strategi för hållbar urban utveckling i Jakobsberg. Arbetet medfinansieras av EU och pågår fram till och med 30 juni. Här kommer du att kunna följa resultaten av arbetet med strategin.

Syftet med projektet är att ta fram en sammanhållen strategi för en hållbar utveckling i Jakobsberg, med målet att Jakobsberg ska utvecklas och bli mer jämlikt, grönt och produktivt. Din röst är viktig för oss!

Som en del av projektet kommer vi att hålla samtal med boende, föreningar, fastighetsägare, företagare och andra personer som är intressanta för oss att prata med. Från kommunens håll kommer vi att samla de pågående arbeten som finns inom kommundelen, till exempel platssamverkan Jakobsberg, centrumutveckling, arbete inom trygghet och pågående planarbeten.

Tyck till om utvecklingen i Jakobsberg

De kommande dagarna kommer representanter från kommunen vara på plats i olika delar av Jakobsberg för att prata med dig som invånare. Representanterna har på sig gröna västar med kommunens logga, leta gärna upp dem!

Lördag 25 mars

kl. 20.30-21.30 Earth hour-evenemanget på Riddarplatsen i Jakobsberg

Onsdag 29 mars

kl. 14.00-16.00 Jakobsbergs bibliotek

kl. 16.00-17.00 Pendeltågsstationen och bussterminalen i Jakobsberg

Torsdag 30 mars

kl. 13.00-15.00 Mötesplats Jakobsberg, Riddarplatsen 4

kl. 16.00-18.00 Huset på höjden, Engelbrektsvägen 47

18.00-19.00 Dialogpromenad. Vi samlas på Huset på höjden och tillsammans utforskar vi olika platser runt Jakobsberg. Under promenaden har du möjlighet att dela dina idéer om hur dessa platser kan utvecklas


Vi bjuder även in föreningar till en träff där ni får möjlighet att tycka till om utvecklingen i kommundelen Jakobsberg. Träffen är till för föreningar som är intresserade av utvecklingen i kommundelen eller är aktiva i området.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp