Innehåll

Välkommen på öppet hus!

I gamla Veddesta centrum och i Veddesta södra industriområde utvecklar vi en helt ny stadsmiljö med bostäder, kontor, handel, service och lokaler för utbildning, idrott, hälsa och kultur. Samtidigt pågår unika satsningar för att bygga en ny knutpunkt för kollektivtrafik vid norra änden av Barkarby station.

Vi bjuder in dig som bor och/eller arbetar i närheten av utbyggnadsområdet till öppet hus. På plats finns representanter från Järfälla kommun för att svara på frågor och berätta om pågående och kommande arbeten kopplat till utvecklingen i Veddesta.

Tid: Tisdag 18 oktober, kl 18.00-19.30

Plats: I Barkarbyskolans matsal. Vi bjuder på fika.

Anmäl dig här:Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp