Gå direkt till sidans innehåll

Logistiklösning Barkarby

Välkommen till logistiklösningen! Logistiklösningen koordinerar transporter och bidrar till en hållbar utbyggnad i Barkarby. Wiklunds ansvarar för driften av logistiklösningen på uppdrag av Järfälla kommun.

Aktuellt

Alla leveranser till Barkarbystaden ska förbokas i leveransplaneringssystemet

Boka in din leverans här

Invigning av logistiklösningen i Barkarbystaden

Onsdagen den 7 april inviger vi logistiklösningen i Barkarbystaden. Kom ihåg att boka tid i checkpointen när du ska lasta och lossa. Här hittar jag på text, så att vi ska kunna se hur det ska se ut. Nyheten ska vara kort och koncis och vi ska rensa bort gamla nyheter.

Du bokar din tid här

Ändrade öppettider under Valborgsmässoafton

Från och med den 1 december har vi nya öppettider i checkpointen.

Öppet vardagar kl 9-17.

Öppettider

Vardagar: Kl 6-18.

Övriga tider: Stängt, om inte annat är överenskommet med Wiklunds.

Hitta hit

Norrviksvägen xx, Järfälla

Kontakt

Checkpoint

För operativa frågor är du välkommen att kontakta checkpoint.

Telefon: 08-580 947 10.
E-post: logistik.barkarbystaden@wiklunds.se

Logistiksamordning

För övriga frågor kring logistiklösningen är du välkommen att kontakta logistiksamordningen.

Tel:
E-post: logistiksamordning@jarfalla.se

Tjänster

Bastjänster

Logistiklösningen består av tre bastjänster:

  1. Leveransplaneringssystem: Alla leveranser till Barkarbystaden ska förbokas i leveransplaneringssystemet ProMate. Boka din leverans här LÄNK
  2. Checkpoint: Alla transporter till Barkarbystaden ska passera checkpoint. Där inväntar du signal för godkännand för att fortsätta till byggarbetsplatsen. För att få passera checkpoint ska transporten uppfylla fyllnadsgradkravet på 75 procent.
  3. Sam- och omlastning: Om transporten inte uppfyller fyllnadsgradskravet på 75 procent tillhandahåller Wiklunds en sam- och omlastningsterminal i Upplands Bro. För information om upplägg och ledtider se Instruktioner logistiklösning.

Tilläggstjänster

Wiklunds erbjuder tilläggstjänster som är frivilliga att nyttja. Tilläggstjänster regleras inte i avtalet. Här hittar du vilka tilläggstjänster som finns och prislista. LÄNK!

Utbildning

Wiklunds erbjuder utbildning till dig som ansluter dig till logistiklösningen. Grundutbildningen omfattar en genomgång av de olika tjänsterna och leveransplaneringssystemet. Därefter tillhandahåller Wiklunds digitala nanoutbildningar.

Frågor och svar

Här nedan finns svar de vanligste frågorna. Hittar du inte svaret på just din fråga? Välkommen att kontakta logistiksamordningen via e-post logistiksamordning@jarfalla.se

Hur gör jag för att

För att bla, bla bla 

Dokument

APD-plan/ink APD-plan lastningszooner

Instruktioner Logistiklösning

Prislista

Pro-Mate instruktioner

Statistik logistiklösning

Tilläggstjänster ink beskrivning

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp