Gå direkt till sidans innehåll

Ålstaskolan

Ålstaskolan är en grundskola under uppbyggnad. Vi kommer bli en helt nybyggd F-6 skola. Vi finns just nu i tillfälliga lokaler tillsammans med Ålsta förskola. Nya Ålstaskolan planeras vara klar för inflyttning under 2023. Det är ett fantastiskt läge på den nya skolan med ena långsidan mot naturskyddsområdet, ändamålsenliga lokaler som ska möta alla elever. Med möjligheten att bygga från början kommer att vi kan bygga utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet både gällande lokalernas utformning och hur vi arbetar tillsammans.

Kontakt


Fänriksvägen 4 177 43 Järfälla.

Rektor

Kicki Bothén
08-580 229 22
kicki.bothen@jarfalla.se

Dags för skolval 2022

Nu är det dags att önska skola inför höstterminen 2022. Länk till skolvalet hittar du här nedanför:

Till skolvalet (e-tjänst)

Välkommen till oss på Ålstaskolan

Är du intresserad av vad en nystartad skola har att erbjuda då har du kommit rätt! Ålstaskolan är en ny grundskola i Barkarbystaden. Fullt utbyggd blir Ålstaskolan en F-6 skola. Vi finns i Barkarbystaden, med ett fantastiskt läge nära naturen. Byggandet av den nya skolbyggnaden pågår, vi ser förändringar varje månad då vi kan följa byggarbetet på nära håll. Du som söker till Ålstaskolan med start höstterminen 2022 kommer att börja i våra lokaler på nedre plan i den byggnad där vi huserar idag. Vi utökar skoldelen och personalgruppen för att ta emot 2 nya förskoleklasser med 20 barn/ klass. Under år 2023 flyttar vi in i den nya skolbyggnaden.
I den film som gjordes under år 2021 presenterar vi lite kortfattat vårt arbete samt tankar och planering för fortsatt arbete. Allt som lever växer och utvecklas och det gäller verkligen vår skola - Vill ni ta del av detta, välkommen att söka till oss.

Har du fler frågor går det bra att kontakta oss via mail.

Skolledningen på Ålstaskolan


Fler kontaktuppgifter

Biträdande rektor
Sofia Lönngren
08-580 295 40 eller 070-00231 90
sofia.lonngren@jarfalla.se 

Expedition:
08-580 281 61

Förskoleklasserna (avd. Gripen)
08-580 227 42

Ålstaskolan årskurs 1 (avd. Örnen):
08-580 282 66

 

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp