Gå direkt till sidans innehåll

Ålstaskolan

Ålstaskolan är en grundskola under uppbyggnad. Vi kommer bli en helt nybyggd F-6 skola, i nära anslutning till våra nuvarande lokaler på Fänriksvägen 4 där vi finns tillsammans med Ålsta förskola (tidigare Karlslunds förskola) . Byggprocessen för den nya skolan är igång och vi kommer för varje månad att se förändringar och kunna följa byggarbetet på nära håll. Det är ett fantastiskt läge på den nya skolan med ena långsidan mot naturskyddsområdet, ändamålsenliga lokaler som ska möta alla elever. Med möjligheten att bygga från början kommer att vi kan bygga utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet både gällande lokalernas utformning och hur vi arbetar tillsammans. En spännande resa! Du som söker till Ålstaskolan förskoleklasser kommer att börja i nuvarande lokaler, på övre plan i den byggnad som vi huserar i tillsammans med Ålsta förskola, för att sedan under år 2023 flytta in i den nya skolan. I vår film beskriver vi lite kort hur vi arbetar nu och tankar och planering för fortsatt arbete.

Kontakt

Rektor

Kicki Bothén
08-580 229 22
kicki.bothen@jarfalla.se

Dags för skolval 2021

Nu är det dags att önska skola inför höstterminen 2021. Länk till skolvalet hittar du här nedanför:

Till skolvalet (e-tjänst)

Fler kontaktuppgifter

Biträdande rektor
Sofia Lönngren
08-580 295 40 eller 070-00231 90
sofia.lonngren@jarfalla.se 

Expedition:
08-580 281 61

Ålstaskolans förskoleklasser (avd. Örnen):
08-580 282 66

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp