Innehåll

Drakens förskola

Drakens förskola ligger i Barkarby­staden och är en av tre förskolor inom Herresta förskolor. Förskolan Draken kommer att öppna upp verksamheten med två avdelningar i augusti 2022 och därefter ytterligare fyra avdelningar under november/december.

Kontakt

Herkulesgatan 15
177 45 Järfälla

Rektor

Beatriz Flores Bravo
08-580 280 88
beatriz.flores.bravo@jarfalla.se

Arbetssätt

På Draken förskola använder vi oss av ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i en miljö som präglas av gemenskap och trygghet. För oss är det centralt med ett långsiktigt lärande för hållbar utveckling, och vi jobbar pedagogiskt för att tidigt lära våra barn både matematik och teknik i en inbjudande, utmanande och kreativ lärmiljö.

Vi planerar också att erbjuda en integrerad avdelning för barn med hörselnedsättning, start januari 2023.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp