Innehåll

Riddarens förskola

I februari 2021 öppnar vi upp den nybyggda förskolan Riddaren i centrala Jakobsberg. Förskolan är planerad för fyra avdelningar och har ett tillagningskök. Den är belägen i bottenplan på ett flerbostadshus med stor gård och en spännande takterrass. Från och med den 26 november 2020 kan ni ställa er familj i kö till Riddaren. Välkomna med er ansökan!

Kontakt

Expedition
08-580 289 94

Riddarstråket 26
177 30 Järfälla

Biträdande rektor

Ylva Lagus Tolonen
08-580 289 94
ylva.lagus.tolonen@jarfalla.se

Fler kontaktuppgifter

Rektor
Helen Josefsson
helen.josefsson@jarfalla.se
Telefon: 08-580 299 48

Om oss

Viksjö och Aspnäs förskolenhet består av nio förskolor i kommundelarna Viksjö och centrala Jakobsberg. Vår verksamhet präglas av nyfikenhet och en strävan av att ständigt vidareutveckla vår utbildning. Vi menar att varje barn är unikt med en inneboende kompetens. Tillsammans med våra barn skapar vi mötesplatser där barnen, med stöd av lyhörda och uppmuntrande pedagoger, ges utrymme att resonera, bli lyssnade till och lära sig lyssna på sina vänner i syfte att skapa förståelse för varandra och omvärlden. Vår vision lyder - ”Viksjö och Aspnäs förskolor utbildar världsmedborgare”.

Inom enheten igår även den Öppna förskolan i Jakobsberg, som i nuläget är stängd på grund av rådande pandemi. Det möjliggör att vi kan erbjuda inskolning redan i januari månad i Öppna förskolans lokaler. Den barngrupp som inskolas under januari månad kommer att flytta över till Riddarens förskola i februari.

Från och med den 26 november 2020 kan ni ställa er familj i kö till Riddaren. Välkomna med er ansökan!

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp