Gå direkt till sidans innehåll

Öppna för­skolan i Jakobs­berg

På öppna förskolan kan du och ditt barn måla, sjunga, läsa, ta en fika eller bara vara. Här får ni möjlighet att träffa andra vuxna med barn i en barnvänlig miljö.

Öppettider

Välkomna till Öppna förskolan i Jakobsberg, verksamheten öppnar sin ordinarie verksamhet i befitnliga lokaler från och med den 4 oktober. Vi kommer fortsätta med försiktighet gällande att hålla avstånd, tvätta/sprita händer och utökad städning av material.

Måndag:

08.30-12.00 För barn mellan 0-5 år

13.00- 15.30 För barn mellan 0-9 månader

Tisdag:

08.30-12.00 För barn mellan 0-5 år

13.00- 15.30 STÄNGT på grund av studiebesök

Onsdag:

08.30-12.00 STÄNGT på grund av ABC-kurs för anmälda

Torsdag:

08.30-12.00 För barn mellan 0-5 år

13.00- 15.30 För barn mellan 0-9 månader

Fredag:

09.30- 12.00 Utedag vid Skogsdungen vid Säby Gård. Vi går en sångpromenad och tänder grillen till er som vill ta med er lunch.

Välkomna!

Hitta till oss

Aspnässkolan, Birgittavägen 21B
Telefon: 08-580 281 30

Mejl: ninni.falkinen@jarfalla.se

Öppna förskolan Jakobsberg på Instagram

Tänk på att vi är en doftfri Öppen förskola - med hänsyn till allergiska barn och föräldrar samt små barn som är känsliga för starka dofter.

Öppna förskolan Myran i Jakobsberg har tidigare haft ett utökat åtagande som inneburit att även barn som är inskrivna i den vanliga förskolan eller i pedagogisk omsorg har haft möjlighet att delta i Öppna förskolans verksamhet. Detta gäller inte längre. Öppna förskolan kommer endast ta emot de barn som ej är inskrivna i förskolan.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp