Gå direkt till sidans innehåll

Nivåtest

Ett nivåtest är för dig som vill studera matematik, engelska eller svenska på komvux, men inte vet vilken nivå du ska söka till. Det kanske var länge sedan du studerade, eller kanske hoppade du av och inte fick betyg.

Ett test tar cirka två timmar och görs på dator i våra lokaler på Mjölnarvägen 6. För test i matematik får du låna räknare och formelsamling. Kom i tid och anmäl dig i receptionen.

Inom två dagar efter testet får du svar med e-post. Då vet du vilken nivå du ligger på, och kan göra din ansökan till komvux i Järfälla.

För att din bokning ska vara komplett behöver följande finnas med:

  • Ditt personnummer och namn
  • Vilket ämne du vill göra nivåtest i
  • Hur länge du har studerat ämnet innan
  • Om du har dyslexi eller dyskalkyli

Anmäl dig till nivåtest genom att skicka ett mail till kontakt@jarfalla.se.

Senast uppdaterad: 2020-09-17

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp