Gå direkt till sidans innehåll

Sista ansök­nings­dag

Vi har ca sju kursstarter per år. De gymnasiala kurserna söker du senast åtta veckor innan kursstart, de grund­läggande söks senast tre veckor innan start.

Datum för kursstart och sista ansökningsdag hittar du för varje kurs i kurskatalogen på Ansöknings­webben. Du kan inte ansöka efter sista ansöknings­dag. Är du sent ute måste du vänta till nästa kursstart.

Observera att om du ansöker till utbildning i en annan kommun så kan det vara andra datum för sista ansökningsdag. Det är den aktuella kommunens datum som gäller.

Senast uppdaterad: 2017-07-03

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp