Innehåll

Bild och form

Bild och form samt media

Bild och form 6-7 år

Vi arbetar med olika material och i olika tekniker, till exempel teckning, lera och måleri. En bred kurs där man får pröva sig fram och testa en mängd olika material och bildspråk.

Bild och form 8-9 år

En bred kurs där man får pröva sig fram och testa en mängd olika material och bildspråk. Vi arbetar med olika tekniker med grunden i teckning, måleri och skulptur och hantverk.

Bild och form 9-11 år

Vi arbetar med olika tekniker med grunden i teckning, måleri och skulptur och hantverk. Eleverna har möjlighet att prova på olika tekniker och att fördjupa sina kunskaper i en teknik. De får också arbeta med egna projekt.

10-12 år
11-13 år

På bild och formkurserna får eleverna utveckla sin förmåga att skapa och tänka kreativt. Här får de pröva på olika tekniker, material och får kunskap om bildkonstens olika uttryck.

13-17 år
14-18 år Fördjupningskurs

I den här kursen får eleverna chansen att fördjupa sig i olika tekniker som oljemålning, grafik, skulptur. De får möjlighet att arbeta med egna idéer och projekt med hjälp av lärare.

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp