Gå direkt till sidans innehåll

Bild och form

Bild och form samt media

Bild och form 6-9 år

Vi inspireras av olika konstnärers arbetssätt och arbetar med olika tekniker i teckning, måleri, hantverk och skulptur! En bred kurs där man får pröva sig fram och testa en mängd olika material och bildspråk.

Bild och form 10-12 år

Vi arbetar med olika tekniker med grunden i teckning, måleri och skulptur och hantverk. Du har möjlighet att prova på olika tekniker och att fördjupa dina kunskaper i en teknik. Du får också arbeta med egna projekt.

Bild och form 13-15 år

Kom och jobba med skulptur, måleri eller teckning! En kurs för dig som vill prova på olika tekniker och material utifrån teman. Du får möjlighet att arbeta med dina egna idéer och projekt med hjälp av lärare.

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp