Innehåll

Cirkushäng

Öppen cirkusträning varje torsdag för dig som går på högstadiet eller gymnasiet!

Vill du stå på händer och göra akrobatik? Vill du bli vig och stark? Vill du klättra i tyg, rep eller trapets? Lära dig jonglera? Här får du fritt öva på de cirkuskonster som du tycker är de mest intressanta. Du är välkommen oavsett om du aldrig tränat cirkus förut eller om du tränat i flera år. Du får träna med kulturskolans duktiga cirkustränare och får tips för att klara av de trick du vill lära dig eller inspiration att testa nåt nytt. Du blir stark och smidig och får träffa andra som också gillar cirkus och akrobatik.

Vi startar 17 mars och sista tillfället är 5 maj, uppehåll för påsklov 14 april. Du väljer själv om du är med bara någon gång eller om du vill vara med alla gånger. Det kostar ingenting att vara med. Det är drop-in, men första gången är det bra om du kommer i tid. Du behöver inte anmäla dig eller registrera dig.

Välkommen på Cirkushäng!

När: Torsdagar kl 16:00-17:15, drop-in

Pris: Avgiftsfritt

Vem: Du som går på högstadiet eller gymnasiet

Var: Studio Ett, Järfälla kulturskola

Adress: Mälarvägen 2

Frågor om upplägget? Mejla erik.nyberg@jarfalla.se

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp