Innehåll

Dans och rörelse

Dans och rörelse från 7 år och uppåt

Kom och dansa tillsammans! Upplev dansens möjligheter. Skapa eget, lär dig koreografera och dansa i samspel med andra. Vi jobbar med teknik, improvisation, musikalisk medvetenhet och koreografi.

Så jobbar vi med dans och rörelse

Deltagarna bygger upp kunskap om dansteknik, rörelseprinciper och om hur dessa kan användas i danskombinationer och koreografi. Deltagaren lär sig om sin kropp och om hur den fungerar. Kursen vill främja experimenterande, att frigöra mönster och att lita på det nya, okända.

Stilen som dansas påverkas av pedagogens dansbakgrund, livserfarenheter samt kollegial samverkan och pedagogiskt utvecklingsarbete. Alla dessa delar bidrar till lektionsinnehåll och den koreografiska processen.

Lärare

Tanja Tuurala

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp