Innehåll

Street­dance

Streetdance från 7 år och uppåt. Kom och dansa tillsammans! Upplev dansens möjligheter. 

Skapa eget, lär dig koreografera och dansa i samspel med andra. Vi jobbar med teknik, improvisation, musikalisk medvetenhet och koreografi.

Eget skapande och koreografi

Vi har Hiphop och Urban Dance Choreography som bas och experimenterar med stilar, kvalitéer, freestyle, eget skapande och koreografi. Det kan vara gungigt, flowigt, groovigt, svängigt, vackert, känslofyllt och coolt.

Stilen påverkas av pedagogens dansbakgrund, livserfarenheter samt kollegial samverkan och pedagogiskt utvecklingsarbete. Alla dessa delar bidrar till den koreografiska processen.

Lärare

Tanja Tuurala och Charlotte Nyström

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp