Innehåll

Skapa animerad film

Skapa animerad film

Skapa animerad film från 8 år

Om kursen

Tillsammans lär vi oss det grundläggande om animerad film. Under vägledning av våra pedagoger får du prova olika konstnärliga tekniker och se dina figurer få liv på en skärm. Vi kommer att arbeta med leranimation, teckning, måleri. Vi arbetar främst med stop motion-teknik.

Skapa filmmagi med animation

Här får eleverna skapa filmmagi som det blir när man gör animation. Vi skapar figurer och miljöer med både plastellin (en sorts massa av modellera) och papper. Du får lära dig att animera med Ipads och sedan lägga på ljudeffekter, prat och musik. Vi prövar oss fram på ett lekfullt och undersökande sätt och utgår från egna idéer. I den animerade filmen kan vad som helst få liv och här låter vi fantasin flöda. Allt är möjligt.

Se filmer som våra filmelever har gjort

Lärare

Felipe Maruri

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp