Innehåll

Piano ackordspel

Piano/Keyboard/Synth

På piano kan du spela olika stilar som visor, jazz, pop, rock och klassiskt. Du kan spela både ensam och tillsammans med andra musiker. För att ta del av undervisningen måste du ha tillgång till piano/keyboard i hemmet.

Från 13 år.

För dig som redan har spelat lite ackord och har förkunskaper i piano. Här får du vidareutveckla ditt ackordspel och gehör. Du får bland annat lära dig att spela dina favoritlåtar. Du får lära dig att kompa, ackord, till husbehov. Vi spelar i grupp i vår pianostudio som är utrustad med digitalpianon och hörlurar.

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp