Innehåll

Nycirkus familjecirkus

I denna kurs välkomnar vi barn i åldrarna 4-5 år och även något äldre barn att träna cirkus tillsammans med en förälder. Här får barnen möta cirkusvärlden med någon de känner sig trygg med.

Kursen är tänkt som en möjlighet för förälder och barn att tillsammans få dela upplevelsen av att prova något nytt och utvecklas. Som förälder finns du dels där för att stötta och hjälpa barnet under träningen, men även för att själv prova och ha roligt!

Så här tränar vi

När barnet får mer uppmärksamhet och stöd blir det också lättare att lära sig. När vi till exempel tränar akrobatik på marken är det en mycket stor hjälp att ha en vuxen som kan hjälpa till att klara av en övning tills barnet lärt sig den. Detsamma gäller naturligtvis också balansträning på lina, eller att leka fram olika sätt att jonglera. Att vara olika stora ger också andra möjligheter att arbeta med parakrobatik. Därför kommer vi ha särskilt många roliga övningar där barnen på olika sätt får klättra på sina föräldrar! Så välkomna att ha roligt tillsammans!

Lärare

Lain Velasco och Aubrey Marshall Crowe

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp