Innehåll

Nycirkus före­ställ­nings­grupp

Nycirkus före­ställnings­grupp 10 år och uppåt.

Detta är en grupp för dig som vill träna ännu mer! För att träna i denna grupp ska du parallellt träna i en av de avancerade grupperna.

Mer kreativ träning

I denna grupp jobbar vi mer fokuserat mot olika mål och föreställningar. Fokus flyttas till det mer konstnärliga och kreativa arbetet inom nycirkus.

Vi gör uppträdanden

Det blir minst en stor föreställning per termin – till exempel julföreställningen på Järfälla Kulturscen i slutet av höstterminen eller vår egen föreställning på Görvälndagen den 6 juni. Utöver detta försöker vi även få in ett antal mindre föreställningar under terminens gång.

Intresseanmälan behövs

Till den här kursen står man inte i kö som till andra grupper, en anmälan är istället att betrakta som en intresseanmälan. Diskutera med din lärare om du har motivationen och vill ta det ansvar för din egen träning som krävs för att kunna vara med i gruppen.

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp