Gå direkt till sidans innehåll

Nycirkus före­ställ­nings­grupp

Nycirkus före­ställnings­grupp 10 år och uppåt

Detta är en grupp för dig som vill träna ännu mer! För att gå i denna grupp ska du parallellt träna i en av de avancerade grupperna. Detta blir alltså ditt andra träningstillfälle i veckan där du får möjlighet att fokusera mer på att bygga nummer både ensam och i grupp.

Mer kreativ träning

Tanken är att vi på den vanliga cirkusträningen jobbar mer inriktat på teknik (som att lära sig nya tricks) samt styrka och stretching. I denna grupp jobbar vi däremot mer fokuserat mot olika mål och föreställningar. Fokus flyttas till det mer konstnärliga och kreativa arbetet inom nycirkus.

Vi gör uppträdanden

Det blir minst en stor föreställning per termin – till exempel julföreställningen i Jakobsbergs sporthall i slutet av höstterminen eller vår egen föreställning på Görvälndagen den 6 juni. Utöver detta försöker vi även få in ett antal mindre redovisningar/föreställningar under terminens gång.

Intresseanmälan behövs

Till den här kursen står man inte i kö som till andra grupper, en anmälan är istället att betrakta som en intresseanmälan. Diskutera med din lärare om du har motivationen och vill ta det ansvar för din egen träning som krävs för att kunna vara med i gruppen.

När ni anmäler er skriv/välj "Nycirkus före­ställningsgrupp". Vi skickar erbjudande om plats till er.

Lärare

Ulf Rönnell och Karin “Maja” Asp

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Upp