Innehåll

Nycirkus fortsättning

Efter några terminer i grundkurs i nycirkus går vi vidare i en av fortsättnings­grupperna. Efter fortsättningsgrupperna finns avancerade grupper.

Nycirkus fortsättning

Här fokuserar vi på att utveckla tekniska och sceniska färdigheter. I fortsättningsgruppen kan man fortsätta träna så länge man önskar. Här finns också möjlighet att förbereda sig för träning i de avancerade grupperna.

Lärare

Erik Nyberg, Lain Velasco, Ulf Rönnell och Karin "Maja" Asp

Nycirkus avancerad

Detta är grupper för dig som fyllt 10 år. Du ska tidigare ha tränat cirkus i minst en termin och därmed ha god kunskap i grunderna inom de olika cirkusdisciplinerna: luftakrobatik, jonglering, akrobatik och balans. Utöver detta ska du även ha en vilja att fördjupa dina kunskaper och jobba mer självständigt inom en av cirkusdisciplinerna.

Om du är intresserad av detta kan du prata med din tränare. Har du tränat cirkus länge och tror att de här grupperna passar dig så kontakta oss!

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp