Innehåll

Nycirkus funkis

Nycirkus för elever med funktionsvariationer.

Det här gör vi på lektionen

Lektionen börjar med en rolig lek för att värma upp våra kroppar och sinnen, sen tränar vi cirkusens alla discipliner. Efter lektionen avslutar vi med en lugnande avslappning. Vi lägger stor vikt på den sociala utvecklingen inom gruppen. Både genom samarbete med andra och på det enskilda planet. Våra nycirkuspedagoger har lång erfarenhet av att jobba med cirkus för barn med funktionsvariationer. Undervisningen sker med två pedagoger och i små grupper. Här lägger vi fokus på att ha tydliga ramar och strukturer under lektionerna för att uppnå en trygg och igenkännande miljö för eleven.

Om du är intresserad av en av dessa grupper, kontakta
karin.asp@jarfalla.se för mer information.

Anmälan till kurs

Här anmäler du dig till kulturskolans kurser.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp