Innehåll

Utflyktslekplatser

Här hittar du våra nya utflyktslekplatser, mitt i Järfällas fina natur! Parkerna har "ut och lek"-tema och passar bra för hela familjen.

Här hittar du bland annat kluriga djurfigurer att spana efter, balansbanor, fågel- och fladdermusholkar samt fina bänkar att fika på.

Så hittar du till utflyktslekplatserna

Sandvik

Från Sandvikskolan/Penselgränd kan du korsa bilvägen (Hummelmoravägen) till en promenadväg i skogen. Fortsätt på promenadvägen några hundra meter så kommer du till lekplatsen. Du kan även söka efter "Sandviksspårets utegym" i en kartapp, det ligger alldeles bredvid lekplatsen.

Slammertorp

Lekplatsen ligger vid Slammertorp, med gångavstånd från Kallhäll station. Lekplatsen är utmärkt som "Utflyktspark Slammertorp" i Google maps.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp