Innehåll
Påskägg vid park

Påsklov i Järfälla

Här har vi samlat roliga saker att göra på påsklovet. Påsklovet år 2024 är vecka 14, tisdag 2 april – söndag 7 april. Om du har barn eller ungdom med särskilda behov, som du vill anmäla till en aktivitet, ber vi dig ta direktkontakt med arrangören.

Upplev Järfälla

På Upplev Järfälla har vi samlat en massa roliga lovaktiviteter för hela familjen. Välkommen!

Läs mer om lovaktiviteterna

Grillplatser

Varmkorv, kaffe och varm choklad. Du vet väl det finns en massa mysiga platser i Järfälla där du kan tända en brasa för att grilla eller bara mysa? Här hittar du dem.

Läs mer om grillplatser

Brukets friluftsområde

Brukets natur­område erbjuder härlig natur med närhet till Mäl­aren. I området finns goda möjligheter till friluft­sliv. På området finns möjlighet till skid­åkning, träning på utegym, grill­plats och bad.

Läs mer om Bruket

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp