Gå direkt till sidans innehåll

Ungdoms­ledar­stipendiet

Kultur-, demokrati- och fritids­nämnden delar varje år ut ett ungdoms­ledar­stipendium på 10 000 kronor till en ledare inom Järfällas för­enings­liv. Stipendiet delas ut för "intresse­fyllt, framgångs­rikt och aktivt ledarskap" under minst fem år. Stipendiet ska an­vändas till vidare­utbildning och kan bara tilldelas samma person en gång.

Den som vill nominera kan­didater ska vara bosatt i Järfälla eller aktiv i en av Järfällas föreningar.

Nomineringar kan lämnas in året runt. 28 februari är sista datum för att ansöka eller nominera till 2020 års stipendium.

Om du har frågor gällande ungdoms­ledar­stipendiet kontaktar du kultur-, demokrati- och fritids­förvaltningen via kommunens service­center: 08-580 285 00.

Beslut meddelas senast den 31 mars 2021.

Nominera

Skicka namn på den du vill nominera samt motivering till:

E-post

kultur.demokrati.fritidsnamnden@jarfalla.se

Post

Kultur-, demokrati- och fritids­nämnden
177 80 Järfälla

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp