Innehåll

Kultur­månads­stöd

Järfälla har en kultur­månad i oktober varje år. Det innebär extra mycket kultur och upplevelser under en månad. Det kan till exempel vara musik, konst, teater, dans, film, föredrag och workshops.

Ansökningstid

Kulturmånadsstödet går att söka från 1 maj till 15 juni varje år.

Vem kan söka kulturmånadsstöd

Alla föreningar som är registrerade i Järfällas förenings­register kan söka kulturmånadsstöd. Stödet är ett eko­nomiskt stöd för program­verksamhet som sker under månaden oktober.

Lokal

Det finns möjlighet för föreningar att alla kvällar under oktober låna Hyllan, den öppna salongen på Jakobsbergs bibliotek, för offentliga program.

Läs om hur du lånar Hyllan

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp