Innehåll

Brukets frilufts­bad

Förbi den höga skid­backen och Café Bruket ligger en liten badvik med en brygga. Här är det skönt att doppa fötterna efter några kilometers promenad i Görvälns natur­reservat.

I närheten finns grillplatser, gungor och ett café. Caféet hyr ut kanoter och det finns möjlighet att spela beach­volley. Caféets sommar­öppettider är måndag-fredag klockan 15-19 och lördag-söndag klockan 11-19.

Lekplats

Nej, endast gungor

Grillplats

Ja, 4

Kanot­uthyrning

Ja, caféet hyr ut under sommar­tid (15/6-15/8)

Dusch

Nej

Toalett

Ja, 1 baja­maja

Hitta hit

Till Brukets frilufts­bad tar du dig enklast med bil. Kör mot Görvälns slott och parkera vid stora skid­backen. Gå cirka 200 meter till badplatsen. Du kan också ta buss 552 mot Görvälns slott.

Allmän information

På Brukets friluftsbad så gäller hund­förbud (gäller inte genom­passage på badet). Vid Ängsjö friluftsbad finns ett speciellt hundbad en bit innan bad­stranden.

Grillning får endast ske på hänvisad grillplats, inte på medhavd grill eller engångs­grill.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp