Innehåll

Senioranpassade utegym

Vi har två nya utegym, anpassade för dig som är senior. Här finns även mängder av övningar som passar personer i alla åldrar.

På de här utegymmen finns 15 anpassade övningar som tränar allt från dina vader till ditt minne. Övningarna består exempelvis av handledsträning, höftfjäder, en fingerstege, balansräcke, bänkträning, memory och en serpentinbana.

Hitta hit

Kallhällsparken

Några minuters promenad från Kallhälls station mot Källtorpsskolan ligger den öppna Kallhällsparken. Ett stenkast bort från ankdammen hittar du utegymmet. Närmaste gator är Källtorpsvägen och Ulvsättragränd.

Utegymmet vid Kallhällsparken.

Vattmyraskolan

Bakom Vattmyraskolan från Hästskovägen 40 hittar du en park och där också det nya utegymmet.

Utegymmet vid Vattmyraskolan.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp