Innehåll

Aktivitetscafé

Välkommen till en mötesplats för boende i Kallhäll.

Till aktivitetscaféerna är alla välkomna, såväl den som pratar flytande svenska som den som vill öva på svenska språket.

Aktivitetscaféet är en blandning av samhällsinformation och språkkafé. Representanter från kommunens verksamheter bjuds in för att möta invånare, berätta om verksamheten och svara på frågor samt ge deltagarna möjlighet att diskutera aktuella frågor.

Aktivitetskaféet riktar sig främst till vuxna och syftar till att stärka delaktigheten och demokratin och minska avståndet mellan invånare och samhälle/kommun.

Datum och tid

Onsdag 14 december klockan 17.00-19.00. Aktivitetscaféerna pågår varje onsdag fram till och med 14 december.

Plats

Termovägen 44, Kallhäll.

Kostnad

Fri entré.

Arrangör

Järfälla kommun

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp