Innehåll

Alla Kan Gympa Succén är tillbaka - denna gång i JG-hallen (Järfällagymnasterna-hallen)

Vad är Alla kan gympa? Jo ... att alla ska få uppleva glädjen i att röra på sig efter sin egna förmåga. Funktionsnedsättning ska aldrig få vara ett hinder utan en möjlighet i gymnastikens värld.

Vem kan vara med? Alla kan vara med mellan 7–18 år! Vi vänder oss till alla som inte känner sig hemma i andra gymnastikgrupper men ändå vill gympa. Vi har barn och ungdomar med olika typer av syndrom, utvecklingsstörning, motoriska problem, behov av rullstol, neuropsykiatriska funktionsnedsättning och andra funktionsnedsättningar. Vi har alltid med oss assistent/förälder med på träningen.

Datum och tid

Från onsdag 26 april 2023 till onsdag 7 juni Klockan 15.30 till 16.30

Plats

JG-hallen, Järfällagymnasterna-hallen, Andebodavägen 72, Viksjö

Kostnad och anmälan

Kostnad: 200 kronor/år medlemskap, 150 kronor träningsförsäkring

Arrangör

Järfällagymnasterna

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp