Innehåll
Cirkusartister

Barnteater: Under Huden

Cirkus för barn 5–8 år med KompaniTO and Fonomonik art. 

Om föreställningen

I Under huden leker tre akrobater med att utmana kroppens olika transformationer. I ett rum där minnen, tankar om framtiden och förhållandet till sin egna kropp och dess begränsningar utspelar sig. Ett scengolv bestående av pusselbitar som flyttas konstant, skapar ett spelrum i evig förändring. Är denna förändring kanske det enda som är konstant? Hur förhåller vi oss till generationer och övergången däremellan? Vad är den kroppsliga transformationen som tiden medför och hur upplevs den?

En föreställning där gruppen önskar skapa en medvetenhet om egen kropp och sinne, utforska möjligheter och utmana gränser. Vilka förväntningar har vi på kroppen och på vår egen fysik genom livet?

Datum och tid

Söndag 6 november klockan 14.00. Föreställningen är cirka 35 minuter.

Plats

Blackboxen, Bas Barkarby, Bällstaågatan 18/Veddestabron 10, Barkarby.

Biljetter

Fri entré. Kostnadsfria biljetter finns att boka på den här sidan från 29 oktober.

Arrangör

Järfälla kultur, Järfälla kommun.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp