Gå direkt till sidans innehåll
Järfälla kulturskolas Beethovenkalender

Beethoven promenerar klockan 12.00.

Beethovenkalender - digital kalender

Kulturskolans digitala julkalender 2020.

Kulturskolan presenterar ingen vanlig julshow i år. Istället blir det en digital julkalender med tema Beethoven. En kalender med korta filmer som börjar visas den 1 december och som går att hitta här på kommunens hemsida. Kalendern slutar den 16 december med ett stort firande av Beethoven på hans födelsedag.

I år är det 250 år sedan Beethoven föddes

Det vill vi gärna uppmärksamma. Det passar också bra som en röd tråd i kalendern. Barn i olika åldrar deltar och alla kulturskolans ämnen finns representerade i de olika luckorna. Nya luckor släpps klockan 12.00 varje dag. Hela kalendern går att se till och med 31 december.

Datum och tid

116 december, klockan 12 varje dag släpper vi en ny "lucka" med en ny film.

Plats

Här är länken till Beethovenkalendern (kalendern går att se från och med 1 december)

Arrangör

Järfälla kulturskola/Järfälla kommun.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp