Gå direkt till sidans innehåll

Digitalt aktivitetskafé via Discord

Välkommen du som pratar flytande svenska och välkommen du som vill träna på svenska språket.

Hej och välkommen till Huset på höjdens digitala aktivitetskafé! Känner du dig instängd under de rådande omständigheterna? Vill du träffa nya vänner digitalt, träna på det svenska språket, eller sitta och pyssla ihop med andra? Har du frågor om kulturhuset Huset på höjden eller Järfälla kommun? Då är du välkommen att anmäla dig till vårt digitala aktivitetskafé!

Hit är du som pratar flytande svenska liksom du som vill träna på svenska språket välkommen. Representanter från Huset på höjden finns med och hör gärna dina synpunkter på vilka aktiviteter du önskar att det fanns att göra både digitalt och på plats när vi kan öppna igen! Vi använder oss utav appen “Discord” (finns att ladda ner till både dator, telefon och padda).

Datum och tid

Torsdag 27 maj klockan 16.00-19.00. (Varje torsdag under våren 2021)

Plats

Digitalt. Länk via Discord.

Entré/Kostnad

Kostnadsfritt! Digitalt via Discord (https://discord.com/download eller via appstore/playstore).

Anmälan

Anmäl dig på www.bit.ly/husetpahojden för att få länk till vår server.

Arrangör

Huset på höjden, Järfälla kommun.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp