Gå direkt till sidans innehåll

Flera språk i familjen, hur gör vi?

Pratar ni flera språk med barnen hemma? Vill du ha tips och inspiration? Välkommen till en kostnadsfri föräldraföreläsning med Gunilla Ladberg, på Jakobsbergs folkhögskola eller via länk.

Gunilla Ladberg är författare, föreläsare och utbildare.

Hur många språk ett barn tar till sig har inget med barnets begåvning eller kapacitet att göra. Det handlar om kärlek, vänskap och nyfikenhet. Och, inte minst, om omgivningens reaktioner. Det menar Gunilla Ladberg, författare, utbildare och föreläsare, som kommer till Järfälla den 9 november.

Lika tidigt som barn lär sig språk lär de sig vad omgivningen värderar, och anpassar sig därefter. Introducera därför gärna ditt språk så tidigt som möjligt, så ofta som möjligt och så roligt som möjligt.

Välkommen till en kväll med tips och inspiration om hur du som förälder kan göra och tänka kring flera språk i familjen.

Du får även veta mer om kommunens föräldrastöd.

Tid och plats

Tisdag den 9 november klockan 18.30-20.30 (cirka).

Plats

Jakobsbergs folkhögskola eller digitalt via länk.

Adress: Jakobsbergs folkhögskola, Höga salen, Folkhögskolevägen 1.

Kostnad/entré

Kostnadsfritt.

Arrangör

Järfälla kommun - Förälder i Järfälla, en satsning på stöd i föräldraskapet.

Bra att veta

Lokalen har begränsat antal platser. Av hänsyn till andra deltagare ber vi dig som kommer till folkhögskolan att lämna barn hemma. Du kan även välja att följa föreläsningen via länk i din dator eller surfplatta. Du får mer information via e-post när du anmäler dig.

Föreläsningen filmas och sänds digitalt samt erbjuds online under en begränsad tid efteråt. Om du deltar på plats kan du synas i bild i vissa sekvenser.

Med anledning av pandemin kan regler för sammankomster ändras med kort varsel. Vi följer gällande restriktioner. Om du känner dig sjuk vid tillfället ber vi att du stannar hemma och följer oss digitalt.

Om du har frågor om föreläsningen, mejla till foralder@jarfalla.se

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp