Gå direkt till sidans innehåll

Föreläsning: Vad alla föräldrar borde få veta

Föräldraskap väcker många frågor. Hur ger jag mitt barn en bra självkänsla? Hur sätter jag gränser som fungerar? Vad är egentligen lagom mycket skärmtid? Den 22 april får du svaren.

Det vimlar av åsikter och tyckanden kring hur en förälder ska vara, vilket ofta skapar onödig stress och oro. Det är viktigt att sålla i det enorma informationsflödet.

- Med hjälp av ”den psykologiska tallriksmodellen” sätter vi fokus på det som forskning visat är de allra viktigaste delarna av föräldraskapet, säger psykologerna Maria Lalouni och Kajsa Lönn Rhodin.

Sådant som alla föräldrar borde få veta.


Maria Lalouni är leg psykolog, medicine doktor och forskare vid Karolinska Institutet och har tillsammans med Kajsa Lönn Rhodin, leg psykolog, leg psykoterapeut och utvecklingsledare vid Länsstyrelsen i Stockholms län, många års erfarenhet av arbete med föräldrar och barn och har bland annat utvecklat föräldraträffarna Alla Barn i Centrum (ABC) samt skrivit boken Vad alla föräldrar borde få veta.

Kostnadsfri föreläsning 22 april

Den 22 april klockan 18.30-20.00 föreläser Kajsa och Maria på Folkhögskolan i Jakobsberg, om vad du som förälder borde få veta utifrån vad forskning visat är de viktigaste delarna av föräldraskapet. Föreläsningen är kostnadsfri.

Med anledning av läget med det nya coronaviruset finns det risk att föreläsningen blir inställd. Om det blir aktuellt kommer information om det på den här sidan, och som e-post till er som anmält er.

Anmäl dig till föreläsningen


Det finns 249 lediga platser kvar.


Upp