Gå direkt till sidans innehåll
Bilder från 1970-talets Viksjö

Bilder från 1970-talets Viksjö

Fotoutställning i pop-up-format

Se fotografier från Viksjö tagna under 1970-talet. En utställning i samband med fotoutställningen Bilder härifrån II i Jakobsbergs konsthall, med bilder från Järfälla åren 1959-1979 och att Viksjö centrum i år fyller 50 år.

Välkommen till en tillfällig konsthändelse hösten 2020. Alla bilder i utställningen är hämtade direkt från Järfällas bildarkiv. Ett arkiv med bilder från slutet av 1800-talet fram till idag. Bilderna i Viksjöutställningen är valda just för att de beskriver en känsla och förmedlar en stämning från Viksjö under 1970-talet. Då stora delar av Viksjö bebyggdes. Blir du nyfiken på fler bilder? Just nu pågår fotoutställningen Bilder härifrån II i Jakobsbergs konsthall. Här kan du se bilder från hela Järfälla åren 1959–1979.

Datum och tid

Utställningen pågår från 15 oktober till 12 november 2020.

Kostnad/Entré

Fri entré.

Plats

Utanför ingången till ICA Viksjö, Viksjö Centrum, Viksjöleden.

Arrangör

Järfälla kultur/Järfälla kommun.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp