Gå direkt till sidans innehåll

Huset på höjdens aktivitetscafé

Hit är alla välkomna, både du som pratar flytande svenska liksom du som vill träna på svenska språket.

Kanske behöver du hjälp med att fylla i ett formulär, betala en faktura, eller bara vill sitta, pyssla, spela sällskapsspel och prata med andra. I lokalen finns böcker på lättläst svenska samt barnböcker på olika språk som du kan låna hem. Huset bjuder på lätt fika!

Vissa torsdagar kommer vi dessutom att bjuda in gäster från olika kommunala verksamheter som kan svara på frågor rörande deras verksamhet. Se därför till att följa oss på Instagram och Facebook för att få reda på vad som händer kommande veckorna.

Datum och tid

Torsdag 4 november klockan 16.00-18.00. Terminsavslut 23 december.

Plats

Huset på höjden, Engelbrektsvägen 47, Jakobsberg.

Kostnad/entré

Kostnadsfritt och drop-in.

Arrangör

Huset på höjden, Järfälla kultur/Järfälla kommun.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp