Innehåll

Konstutställning: Tidlös kärlek av Ali Aissaoui.

En hyllning till tidlös kärlek! Av konstnären Ali Aissaoui.

Konsten har behandlat olika ämnen genom tiderna - bland annat kärlek i alla dess former. Från begynnelsen hade kärleken en stor betydelse och har spelat en stor roll i människans liv. Kärleken förknippas ofta med passion, givmildhet och generositet. Kärleken kan lösa konflikter och öka förståelse för andras åsikter och estetiska smaker.

Ali tar dig med i en estetisk visuell upplevelse. Kärleken i konst kan behandla människors känslor och tankar. En svårfångad inre verklighet kan förmedla en känsla eller en tanke som är svår att beskriva med ord. Konsten är evig och spelar en stor roll i den mänskliga kulturen.

Om konstnären Ali Assaoui

Han är född i Tunisien och utbildad i Syrien, kom till Sverige 1990. Han är bosatt och verksam i Södermanland med en egen ateljé i Södertälje.

När: 11 mars - 1 april.

Tid: Öppet måndag-fredag klockan 15.00-20.00, lördagar 11.00-17.00

Var: Huset på höjden, Engelbrektsvägen 47

Avgift: Kostnadsfritt

Föranmälan: Drop in

Datum och tid

Från lördag 11 mars 2023 till lördag 1 april klockan 11.00 till 17.00

Plats

Huset på höjden, Engelbrektsvägen 47, Jakobsberg

Kostnad och anmälan

Kostnadsfritt, drop-in

Arrangör

Ali Aissaoui tillsammans med Huset på höjden, Järfälla kommun

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp