Gå direkt till sidans innehåll

Mountainbike- cupen SWE CUP och Järfälla XCO

Bruket vid Görvälns naturområde

Mountainbike-cupen SWE CUP

Detta år är tävlingen även en del i den nationella mountainbike-cupen SWE CUP. Banan sköts av Järfälla Cykelklubb och är öppen för allmänheten alla dagar när det inte är tävling.

Järfälla XCO

Järfälla XCO körs 2021 för fjärde året i rad. En mountainbiketävling i den olympiska grenen XCO (cross country). Barn, ungdomar och hela vägen upp till veteraner samlas för att njuta av den fina MTB-banan i Bruket och mäta sina krafter. Flickor och pojkar, damer och herrar, motionärer och tävlingscyklister, alla klarar av att köra banan. Och alla blir trötta och glada.

Datum och tid

Heldag söndag 22 augusti.

Plats

Bruket, Görvälnområdet. Görvälnsvägen.

Mer information

jarfallaxco.se

jarfallack.nu.

Arrangör

Järfälla Cykelklubb med stöd av Järfälla kultur.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp