Innehåll

Öppet samråd för alla nationella minoriteter

Järfälla kommun bjuder härmed in till öppet samråd för de nationella minoriteterna i Järfälla.

Syftet med samrådet är att ge er som tillhör en nationell minoritet möjlighet till inflytande i frågor som berör dem. Vi önskar veta vilka behov, synpunkter eller önskemål du har kring kommunens arbete och framtida samråd.

Vi lyfter de frågor som minoriteterna önskar föra dialog med kommunen kring. Skicka gärna in frågor i förväg. Utöver nationella minoriteter kommer också politiker och tjänstepersoner närvara.

Du kan delta på plats eller digitalt

Mötet är öppet för alla. Det kommer gå att delta både fysiskt och digitalt för de som så önskar. Om du önskar delta digitalt behöver du maila nationellminoritet@jarfalla.se eller ringa 070-002 38 12 för att få en länk i förväg.

Datum och tid

Torsdag 8 december klockan 18.00 till 20.00.

Plats

Hyllan på Jakobsbergs bibliotek, centrumgallerian, Väpnarstråket.

Kostnad och anmälan

Föranmälan uppskattas innan den 1 november, så att antal stolar och fika blir rätt. Anmäl dig till nationellminoritet@jarfalla.se eller på telefon 070 -002 38 12

Vi bjuder på fika!

Arrangör

Järfälla kommun

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp