Gå direkt till sidans innehåll
Bild på tapet

Retropyssel - Inställt!

Evenemanget är inställt med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd kring coronaviruset. I samband med fotoutställningen i Jakobsbergs konsthall med fotografier från åren 1959–1979 i Järfälla ordnar vi en pysseldag. Kom och pyssla och minns.

Vi gör pyssel på 70-talsvis med bland annat klädda kaffeburkar och färgglada plastband. Här finns också en hel del nostalgi-pyssel att inspireras av. Retropysslet passar både barn, unga och vuxna.

Med anledning av coronapandemin: Visningen genomförs corona-anpassat. Järfälla kommun följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Tänk på att hålla avstånd.

Datum och tid

Lördag 28 november klockan 11.00-15.00. Obs! Evenemnaget är inställt!

Plats

Hyllan, Jakobsbergs bibliotek, Centrumgallerian.

Kostnad/entré

Fri entré. Material finns på plats att använda för 20 kronor/vuxen (swish eller kontant). Materialet är kostnadsfritt för barn och unga under 18 år. Du får ta hem det du har skapat.

Arrangör

Järfälla kultur/Järfälla kommun.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp