Gå direkt till sidans innehåll

Skidåkning för seniorer

Längdskidåkning är en mycket bra form av skonsam motion för äldre. Därför slår vi ett slag för det. Våra seniorer åker skidor utan stress. Vårt motto är glädje och gemenskap.

Har du inte åkt skidor på många år eller kanske aldrig?

Vi hjälper dig att komma igång.

På tisdagar träffas vi och åker skidor tillsammans och sen fikar vi. Några av oss är ganska erfarna skidåkare som kan stötta de som inte åkt på länge.

Om du inte har några skidor så finns chansen att låna skidor för att prova på. Vi har ett begränsat antal låneskidor. Du måste anmäla dig i förväg till klubbens mail: jarfallaskid@gmail.com med uppgifter om längd, vikt och skonummer. Man lånar per gång, om du vill fortsätta så ger vi råd om inköp. Vi har bra medlemspris hos ett par sportbutiker. Håll utkik på vår hemsida och facebooksida för vi kanske flyttar till Viksjö eller granskog om det blir natursnö. Du behöver inte var medlem i klubben för att prova på men givetvis hoppas vi att du blir biten och går med i klubben.

Datum och tid

Tisdagar från 18 januari klockan 13.30 tills snön smälter.

Plats

Bruket/cafeet

Kostnad och anmälan

Kostnadsfritt. Om du inte har skidor behöver du anmäla dig för låneskidor till: jarfallaskid@gmail.com med uppgifter om längd, vikt och skonummer.

Arrangör

Järfälla Skidklubb

Kontaktuppgifter: jarfallaskid@gmail.com

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp