Innehåll

Zumba på Huset på höjden

Kostnadsfritt träningspass.

Välkommen på ett dansbaserat svettigt träningspass till latinska rytmer. Vi erbjuder kostnadsfria klasser på Huset på höjden, Jakobsberg. Omklädningsrum och tillgång till handtvätt finns. Onsdagar klockan 19.30–20.30.

Instruktör: May Hamaoui.

För alla

Det är öppet för alla och inga förkunskaper krävs. Begränsat antal platser och föranmälan krävs. Ta med träningsskor för inomhusbruk (inomhusskor krävs) och vattenflaska. Välkommen!

Datum och tid

Onsdag 21 december klockan 19.30–20.30. Zumbapassen pågår fram till 21 december 2022.

Plats

Danssal, Huset på höjden, Engelbrektsvägen 47.

Anmälan och kostnad

Kostnadsfritt. Föranmäl dig via www.bit.ly/husetpahojden.

Föranmälan krävs till varje enskilt tillfälle. Platser till kommande vecka släpps på torsdagar. Begränsat antal platser, 15 platser finns.

Arrangör

Huset på höjden, Järfälla kultur/Järfälla kommun.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp