Innehåll
dykare

Undervattenshjälm av Kristina Frank. Utställningen pågår 29 april till 22 juni 2023. Bas konsthall håller stängt fram till den utställningen öppnar.

Bas konsthall

Konsthallen i Bas Barkarby är den nyaste av Järfällas två konsthallar. Den öppnade i april 2022. Det är en konsthall med nya tekniska förutsättningar. Här visas konst som speglar samtid och framtid.

Observera! Bas konsthall är just nu stängd för tekniskt underhåll och ombyggnation. Konsthallen öppnar igen 29 april då det är vernissage för Kristina Franks utställning.

I Bas konsthall kan konstverk presenteras med hjälp av ny teknik. Besökare får undersöka, upptäcka och interagera. Längre fram blir här spännande konstpedagogik för mindre barn. Konsthallen kommer även att bjuda in till delaktighet.

Hitta hit

Adress: Bas Barkarby, Bällstaågatan 18 (även ingång från Veddestabron 10, Barkarbystaden).

Kontakt

Skicka mejl till konsthallsansvarig för Bas konsthall

Öppettider

Observera! Bas konsthall är just nu stängd för tekniskt underhåll och ombyggnation. Konsthallen öppnar igen 29 april då det är vernissage för Kristina Franks utställning.

Onsdag klockan 12.00–17.00
Torsdag klockan 12.00–19.00
Fredag klockan 12.00–17.00
Lördag klockan 12.00–16.00

Utställningar 2023

Undervattenslandskap

Undervattensbiblioteket och det stereoskopiska herbariet, en utställning av Kristina Frank i Bas konsthall. Utställningen pågår 29 april–22 juni 2023.

Undervattensbiblioteket och det stereoskopiska herbariet
Kristina Frank

29 april–22 juni 2023

Installationer och projektioner.

Per Åhlin – En animationens mästare
En hyllning till Per Åhlin som filmskapare och bildmakare.

8 juli–2 september 2023

Teckningar från bland annat Dunderklumpen och Karl-Bertil Jonssons jul.

Mats Hjelm

23 september–december 2023

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp