Innehåll

Kulturmånad i Järfälla

Oktober månad är kulturmånad i Järfälla! Här har vi samlat tips på aktiviteter och händelser som du kan gå på och upptäcka kultur på hemmaplan. Mycket nöje!

Besök Bas konsthall i Barkarby

Se utställningen Gunnel och Anita av Valeria Montti Colque och Rossana Mercado-Rojas med färgsprakande installationer, måleri och projektioner. Curator för utställningen är Ashik Zaman.

Läs mer om konstutställningen i Bas konsthall

Upptäck Huset på höjden

Huset på höjden är ett kultur- och aktivitetshus för alla åldrar. Hit kan du komma för att ta en fika i husets café, leka i barnhörnan, läsa en bok i lobbyn eller ta del av de olika aktiviteterna som pågår i huset.

Läs mer om Huset på höjden

Evenemang under kulturmånaden

Det finns inga evenemang som överensstämmer med dina valda filtreringar.

  • Föredrag
  • Kurs
  • Musik och dans
  • Teater

Hittade du inget att göra?

Kontakta vårt servicecenter så kan vi tipsa dig!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp