Innehåll

Kultur­stigar

Här hittar du fyra texter som berättar om Järfällas historia.

Här finns fyra nedladdningsbara broschyrer. De kan användas för att lära känna Järfällas historia och kultur­miljöer på en cykeltur eller promenad. Broschyrerna kallas Kulturstigar. De innehåller kartor och historia om Järfälla­. Här kan du läsa om run­stenar, historiska platser, slott, gårdar, torp, hus­grunder och berättelser från förr.

Broschyrer om kultur­stigar

Broschyrerna om kultur­stigar finns i fyra versioner, en för varje kommun­del. Broschyrerna finns på alla Järfällas bibliotek och i kommunens besöks­lokal i Posthuset, Riddar­platsen 5. De finns även som samlings­volymer. Broschyrerna går även att ladda ner i pdf-format. Varsågod! Det kostar inget.

Kallhäll/Stäket

Kulturstigar Kallhäll/Stäket Pdf, 8.1 MB.

Jakobsberg/Säby

Kulturstigar Jakobsberg/Säby Pdf, 8 MB.

Viksjö/Görväln

Kulturstigar Viksjö/Görväln Pdf, 6.3 MB.

Barkarby/Skälby

Kulturstigar Barkarby/Skälby Pdf, 7.1 MB.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp